Antalyalı üniversite öğrencisinin şüpheli ölümü

Kütahya'da arkadaşlarıyla içki içtikten sonra kaldığı yurda dönen Antalyalı üniversite öğrencisi 20 yaşındaki Tarık Demirparmak, odasında ölü bulundu

KÜTAHYA'DA

arkadaşlarıyla içki içtikten sonra kaldığı yurda dönen Antalyalı üniversite öğrencisi 20 yaşındaki Tarık Demirparmak, odasında ölü bulundu.

Olay, Ali Paşa Mahallesi Adnan Menderes Caddesi'ndeki üniversite öğrencilerinin kaldığı özel yurtta meydana geldi.

Antalya Saime Salih Konca Lisesi'nden mezun olan, Kütahya Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi 1'inci sınıf öğrencisi Tarık Demirparmak iddialara göre dün gece arkadaşlarıyla birlikte bir restoranda içki içti. Aşırı miktarda alkol aldığı öne sürülen Demirparmak daha sonra yurda gelerek odasına çıktı. Arkadaşları sabah odaya girdiklerinde Tarık Demirparmak'ı yerde hareketsiz bir halde yatarken buldu. Yurt görevlilerinin haber vermesi üzerine gelen sağlık ekibinin müdahalesine rağmen Tarık Demirparmak yaşama döndürülemedi.

Üniversitesi öğrencisi Tarık Demirparmak'ın cesedi otopsi için DPÜ Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Yetkililer Demirparmak'ın alkol komasından mı yoksa başka bir nedenle mi yaşamını yitirdiğinin yapılacak otopsi sonrasında belirleneceğini bildirdi.

Tarım Demirparmak'ın cenazesi bugün Antalya Çağlayan mahallesindeki Halil İbrahim Ateş Camii'nde öğleyin kılınan cenaze namazının ardından defnedildi.

25 Şub 2016 - 16:37 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber