Antalya’da terör zanlıları adliyede

Antalya’da terör örgütü PKK’nın propagandasını yaptığı iddia edilen 5’i bayan 7 kişi adliyeye sevk edildi

ANTALYA Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele(TEM) Şubesi ekipleri, Özel Hareket Şube Müdürlüğü ekiplerinin de desteği ile çok sayıda adrese eş zamanlı baskın düzenledi. Operasyonda 5’i kadın 7 kişi gözaltına alındı. Şüpheliler, “PKK/KCK terör örgütü adına faaliyette bulunma, eylemlere katılma ve örgütün propagandasını yapma’ suçlamasıyla TEM Şube Müdürlüğü’ne götürüldü. Şüphelilerin, evlerinde yapılan aramada çok sayıda örgütsel doküman, kitap ve dergi ele geçirildi. Sağlık kontrolünden geçirilen şüpheliler, emniyetteki sorgularının ardından geniş güvenlik önlemi altında adliyeye sevk edildi.

03 Tem 2016 - 12:34 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

VOLKAN - Adiye'den sonra ne oldu peki tamemen aydınlatın bizi lütfen... Muhtemelen geri salındı..

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 03 Temmuz 12:34

Çorum Haber