Antalya'da kavga kanlı bitti

Antalya'da akraba oldukları iddia edilen iki aile arasında kız kaçırma olayı tüfekli- sopalı kavgaya dönüştü. Bir kişinin ağır yaralandığı kavgada, 8 aylık hamile de fenalık geçirdi

OLAY, saat 22.00 sıralarında Muratpaşa İlçesi Gebizli Mahallesi 1135 Sokak üzerindeki bir apartmanın birinci katında meydana geldi. Kızları 13 yaşındaki Sultan K.'nin kaçırıldığını iddia eden aile, Isparta'dan Antalya'ya geldi. Ellerinde sopa ve tüfek bulunan kız tarafı ile erkek tarafı karşılıklı kavgaya tutuştu. İddiaya göre erkek tarafından Serkan S.,  kız tarafına tüfekle ateş etti. Kız tarafından Efkan P. vücuduna isabet eden saçmalarla yaralanırken, Serkan S. kaçtı. Olayların ortasında kalan 8 aylık hamile Seçil S. ise fenalık geçirdi. Efkan P. ailesi tarafından Antalya Atatürk Devlet Hastanesi'ne götürülürken, Seçil S. için sağlık ekibi çağrıldı. Sağlık ekibi, Seçil S.'yi Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürdü. Erkek tarafı, evde 6 kişi oturdukları sırada kız tarafının ellerinde sopa ve silahlarla kendilerine saldırdığını iddia ederek, "Serkan S. kendisini korumak için ateş etti. Serkan bizi korumasaydı, onlar bizi öldürecekti" dedi. Akraba olan iki ailenin komşuları ise, Sultan K.'nin akrabası olan ve kendisinden birkaç yaş büyük erkeği sevdiğini söyleyerek şunları söyledi:"Kız, Isparta'dan kaçarak Antalya'ya geliyor. Erkek tarafı kızın yaşının küçük olmasından dolayı Sultan K.'yi ailesine geri gönderiyor. Fakat kızın geri gönderildiğinden habersiz olan kız tarafı, oğlanın kızı kaçırdığını düşünerek Antalya'ya baskına geliyor. Evde bulunan Serkan S. ise gelenlere tüfekle ateş ediyor" diye konuştu. Polis Serkan S.'yi bulmak için çalışma başlattı.

17 Tem 2015 - 16:47 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber