Antalya’da iş adamı intihar etti

Antalya’nın Konyaaltı ilçesinde yaşayan iş adamı oturduğu binanın 6'ncı katından atlayarak intihar etti

EDİNİLEN bilgiye göre, 47 yaşındaki iş adamı Nevzat Küsken, bugün sabah saatlerinde Konyaaltı ilçesi Gürsu Mahallesi 322 Sokak'ta oturduğu binanın 6’ncı katından atladı. Otomotiv firması ve ev dekorasyonu üzerine mağazaları bulunan iş adamı aydınlatma direğine çarparak çimlerin üzerine düştü. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Küsken, sağlık ekiplerinin müdahalesine rağmen kurtarılamadı.
Küsken'in cesedi, otopsi için Antalya Adli Tıp Kurumu morguna götürülürken şahsın borcu olduğu ve bu nedenle sıkıntılı günler geçirdiği ileri sürüldü.

09 Ara 2016 - 14:11 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber