Antalya'da dalış faciası

Antalya'nın Demre ilçesinde balık tutmak amacıyla dalış yapan bir kişi hayatını kaybetti

EDİNİLEN bilgiye göre, Süleyman Alatüfek (35) sabah saatlerinde arkadaşı Ali Küpeli (31) ile birlikte Kekova’nın Fener Adalarında dalış gerçekleştirdi. Balık avlamak amacıyla tüpsüz dalış gerçekleştiren iki arkadaş, bir yerde buluşmak üzere kıyılık alanda denizin dibine daldı. Daha sonra su yüzüne çıkarak buluşacakları bölgeye giden Ali Küpeli, arkadaşı Süleyman Alatüfek’i beklemeye başladı. Geçen zamana rağmen gelmeyen arkadaşını aramaya başlayan Küpeli, kendi çabasıyla arkadaşını bulmak için yoğun çaba harcadı. Küpeli, sonuç alamayınca durumu yakınlarına ve 112’ye bildirdi.

İhbarı alan Kekova Sahil Güvenlik Komutanlığı ekipleri ve bölgede yaşayan birçok dalgıç, Alatüfek’i arama çalışması başlattı. Saatlerce süren arama çalışmaları sonrası Süleyman Alatüfek’in cansız bedenine ulaşıldı.

Sahil Güvenlik Botu ile Çayağzı Limanı’na getirilen Alatüfek’e ambulansta ilk müdahale yapıldı ancak hayata döndürülemedi. Alatüfek'in cesedi, otopsi yapılmak üzere Demre Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Yakınlarının sinir krizi geçirdiği olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

SUAT METİN

15 Tem 2015 - 16:18 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber