Antalya’da 18 kişi yakalandı

'Türkiye Güven Huzur Uygulaması 5' kapsamında Antalya’da 1.853 polis, 1 helikopter, 1 deniz aracı, 6 detektör polis köpeği ile gerçekleştirilen uygulamalarda 12 bin 97 kişi sorgulandı, aranması bulunan 18 kişi ise yakaladı

ANTALYA Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada, yurt genelinde eş zamanlı olarak 'Türkiye Güven Huzur Uygulaması 5'in gerçekleştirildiği belirtildi. Açıklamada, "Emniyet Genel Müdürlüğü koordinesinde gerçekleştirilen uygulamaya; Asayiş, Terör, Çevik Kuvvet, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele, Özel Harekat, Trafik, Uyuşturucuyla Mücadele, Deniz ve Havacılık şubeleri başta olmak üzere diğer birimlerimizden de personel takviyesi ile toplam 1.853 personel, 1 helikopter, 1 deniz aracı, 6 detektör polis köpeği katıldı” denildi.

12 BİN 97 KİŞİ SORGULANDI

Antalya giriş/çıkışları ile şehir merkezinde önceden tespit edilen 70 noktada ve 463 işyerinde şüpheli şahıs ve araçlar üzerinde arama, kimlik kontrolü ve plaka sorgulamasının yapıldığı belirtilen açıklamada, 12 bin 97 kişinin sorgulandığı, arandığı tespit edilen 18 kişinin ise yakalandığı bildirildi. Açıklama şöyle devam etti: "Uygulama esnasında 2 adet tabanca, 1 adet av tüfeği, 8 adet mermi, 2 fişek esrar, 1 fişek eroin, 1 gram kokain, 5 adet captagon ele geçirilerek 12 kişi gözaltına alındı. 2 bin 78 adet araç kontrol edildi, 140 araca cezai işlem uygulandı. 27 adet araç ise trafikten men edildi. Deniz Limanı Şube Müdürlüğü ekipleri de, 1 bot ve 5 personel ile 7 teknede arama yaptı, 210 kişiyi sorguladı."

30 Nis 2017 - 22:34 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber