Antalya'da zincirleme kaza trafiği kilitledi!

Antalya'da 5 aracın karıştığı zincirleme kaza, kent merkezinin en önemli ana arterlerini kilitledi

ANTALYA'DA

5 aracın karıştığı zincirleme kaza, kent merkezinin en önemli ana arterlerini kilitledi.

Zincirleme kaza, bugün saat 15.00 sıralarında Güllük Altgeçidi'nin girişinde meydana geldi. 100'üncü Yıl Bulvarı'ndan Yener Ulusoy Bulvarı yönüne giden 07 BLA 43, 06 DR 3541, 07 HM 232, 07 FGN 57 ve plakası öğrenilemeyen bir araç daha altgeçidin girişinde birbirine girdi. Kazada yaralanan olmazken polis trafiğin açılması için araçları olay yerinden çektirdi. Kaza nedeniyle 100'üncü Yıl Bulvarı ile Sakıp Sabancı Bulvarı'nda trafik durma noktasına geldi. Araç kuyruğu yüzlerce metreyi buldu.

(antalyaajans)

03 Şub 2016 - 11:35 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber