Antalya'da 'suç makinası' yakalandı

Antalya'nın Kemer İlçesi'nde hırsızlık iddiasıyla yakalanan şüphelinin 12 ayrı suçtan da arandığı ortaya çıktı

KEMERMerkez Mahallesi'nde geçen pazar günü girdiği evden yaklaşık 10 bin lira alarak kayıplara karışan şüpheliyi takibe alan İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, 37 yaşındaki Ümit K. olduğu belirlenen şüpheliyi aynı gün akşam yakaladı. Polis merkezine getirilen Ümit K.'nın sorgusunda daha önceden de 'cinsel istismar', 'silahlı gasp', 'silahla tehdit', 'ruhsatsız silah bulundurma', 'polise mukavemet' ve 'hırsızlık' gibi suçlardan 12 ayrı dosyasının bulunduğu ve bu suçlardan arandığı belirlendi. Şüphelinin kendisini 'Kürşat' adıyla tanıttığı kaydedildi.
 Toplam 8 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan Ümit K., işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

25 Eki 2016 - 18:09 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber