Antalya'da öldürdüler, Şanlıurfa'da yakalandılar

Antalya'da boğazını keserek öldürdükleri 33 yaşındaki Mustafa Karacan'ın cesedini kanala atarak kaçan aynı aileden 1'i kadın 6 kişi, Şanlıurfa'da polis operasyonuyla yakalandı

ANTALYA'DA 1 Ekim'de kendisinden haber alınamayan Mustafa Karacan'ın yakınları polis ve jandarmaya kayıp başvurusunda bulundu. 7 Ekim'de Muratpaşa İlçesi, Yenigöl Mahallesi'nde sulama kanalında polis, bir erkeğe ait ceset buldu. Yosun tutmuş cesedin çeşitli yerlerinde kesici ve delici alet yaraları bulunduğu, boğazının da kesilmiş olduğu belirlendi. Adli Tıp Kurumu'nda yapılan incelemede cesedin, Mustafa Karacan'a ait olduğu tespit edildi. Geniş çaplı araştırma başlatan Antalya Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği Ekipleri, Karacan'ın kullandığı cep telefonunu ve yakın çevresini takibe aldı.

Polis, Mustafa Karacan ile aralarında alacak- verecek anlaşmazlığı bulunan aynı aileden 1'i kadın 6 kişiyi cinayet şüphelisi olarak belirledi. Şüphelilerin Şanlıurfa'ya gittiğini tespit eden ekipler, operasyon için harekete geçti. Baskınla gözaltına alınan M.D., A.D., İ.H., İ.D., A.D. ve İ.D., Antalya'ya getirildi. Şüpheliler, cinayeti alacak- verecek anlaşmazlığından işlediklerini itiraf etti. Şüphelilerin verdiği bilgiler doğrultusunda olay yerinde inceme yapan polis, suç aleti bıçak ile Mustafa Karacan'a ait motosikleti buldu. Şüpheliler işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

15 Eki 2015 - 17:25 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber