Antalya'da MHP'li 2 eski başkan FETÖ'den gözaltına alındı

Antalya'da avukatlar MHP'nin eski Döşemealtı ilçe başkanı Mahmut Akar ile Serik ilçe eski başkanı Mehmet Cüneyt Güzel, FETÖ soruşturması kapsamında gözaltına alındı.

AVUKAT Mehmet Cüneyt Güzel'in 15 Temmuz darbe girişiminden sonra kanun hükmündeki kararname ile kapatılan dernekler arasında yer alan KURALDER'in ilk kurucu başkanı olduğu belirtildi. Güzel'den sonra bu derneğin başkanlığına FETÖ soruşturması kapsamında hakkında yakalama kararı bulunan avukat Erdal Taş, sonrasında ise avukat Adnan Taşkın seçildi. Taşkın da FETÖ soruşturması kapsamında gözaltına alınıp tutuklanmıştı.
Bir süre önce MHP'nin Konyaaltı ilçe başkanı avukat Ersan Satılmış da gözaltına alınıp tutuklanmış, ardından adli kontrolle serbest bırakılmıştı. Antalya Adliyesi'nde ağır ceza mahkemelerinde görevli bir hakimin de FETÖ soruşturması kapsamında gözaltına alındığı öğrenildi.

24 Eki 2016 - 16:02 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber