Antalya'da korkunç olay; tartıştığı eşini benzin döküp yaktı!

Antalya'nın Kemer ilçesinde bir kişi tartıştığı eşinin üzerine benzin dökerek yaktı. 2 çocuk annesi kadın hastanede yaşam savaşı veriyor

KEMER'İN Yeni Mahalle 418 Sokak'taki bir sitede meydana gelen olayda, eşiyle tartıştıktan sonra dışarıya çıkan ve elinde bir şişe benzinle eve gelen Zekai Ş., 9 yaşındaki kızlarını dışarıya çıkardıktan sonra dışarıya açılan tüm kapı ve pencereleri kapattı. Öfkeli erkek, iddiaya göre 38 yaşındaki eşi Nursen Ş.'nin üzerine şişedeki benzini döktükten sonra ateşe verdi. Nurşen Ş. alevler içinde kalırken, Zekai Ş. de alevlerden kurtulamadı ve üzerine sıçrayan benzinin tutuşmasıyla yanmaya başladı.
Site sakinleri olayın ardından polis, sağlık ve itfaiye ekiplerine bilgi verdi. İtfaiye ekipleri eve de sıçrayan alevleri söndürürken, olay yerine gelen 112 Acil Sağlık ekibi, yüz ve vücutlarında ağır yanıklar bulunan çifti Kemer Özel Yaşam Hastanesi'ne kaldırdı.
Nurşen Ş., ilk müdahalenin ardından Akdeniz Üniversitesi Hastanesine sevk edildi. Nurşen Ş. yoğun bakıma alınırken, önce Antalya Eğitim Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Zekai Ş., daha sonra helikopterle İzmir Bozkaya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yanık Merkezi’ne nakledildi.
Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.  

27 Eki 2016 - 16:44 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber