Antalya'da iki ayrı kaza: 6 yaralı

Antalya'nın Kumluca İlçesi'nde iki ayrı trafik kazasında 1'i çocuk 6 kişi yaralandı

KUMLUCABağlık Mahallesi'nde babasıyla yolun karşısına geçmeye çalışan 3 yaşındaki Feriha Yorgancı'ya 19 yaşındaki H.G.'nin kullandığı 07 YFN 94 plakalı otomobil çarptı. Araç sürücüsü ve babanın kızı hastaneye götürmeye çalıştığı otomobil bu defa kırmızı ışıkta bekleyen bir araca arkadan çarptı. Daha sonra Kumluca Devlet Hastanesi'ne götürülen Feriha Yorgancı sağlık durumunun ciddi olması nedeniyle Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi.

 Kumluca-Kemer karayolunun 7'nci kilometresinde meydana gelen bir başka kazada 26 yaşındaki Ali Andariman'ın kullandığı 31 TZ 907 plakalı otomobille sürücüsü belirtilmeyen 01 BZL 29 plakalı otomobil çarpıştı. Kazada Ali Andariman ile aynı araçtaki 24 yaşında Ezgi Andariman ile diğer araçtaki Osman Özekinci, 20 yaşındaki Umut Çaylı ve 19 yaşındaki Suat Güler yaralandı. Kazanın ardından olay yerine gelen ambulanslarla Finike ve Kumluca'daki hastanelere götürülen yaralılar tedaviye alındı.

16 Oca 2017 - 16:16 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber