Antalya'da güpegündüz çocuk parkında...

Antalya'da çocuk parkında uçucu madde kullanan bir kişi görenleri şaşkına çevirdi. Antalya'da uyuşturucu kullanımı çocuk parklarına kadar taştı

ANTALYA'NIN Kızılsaray Mahallesi'nde bulunan bir çocuk parkında gündüz vakti uçucu madde kullanan kişi görüntülendi. Rahat tavırlar sergileyen ve hiç rahatsız olmayan kişiyi elinde uyuşturucuyla park içerisinde dolaşırken görenler şaşkına döndü. 
Etrafında oturan kişilere ise sözlü sataşmada bulunan kişi bir süre sonra taksiye binmeye çalıştı. Durdurduğu taksinin şoförü madde bağımlısını aracına almayınca arkasından bağırarak küfür etti.
Vatandaşların 155 polis ihbar hattını arayarak şikayette bulunması üzerine madde bağımlısı kişi parkta oynayan çocukların şaşkın bakışları arasında olay yerinden uzaklaştı. 
Kaynak: Antalyaajans

24 Eki 2016 - 15:48 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber