Antalya'da FETÖ'nün 'abi' ve 'abla'larına operasyon

Antalya'da FETÖ PDY'ye yönelik operasyonda,  örgütün 'abi' ve 'abla'ları oldukları iddiasıyla 47 kişi gözaltına alındı

ANTALYAEmniyet Müdürlüğü Organize Suçlar ve Kaçakçılık Şube Müdürlüğü ekipleri, il merkezi ve ilçelerde daha önceden belirlenen çok sayıda adrese operasyon düzenledi. Operasyonda, FETÖ PDY'nin sözde 'abi' ve 'abla'ları oldukları iddiasıyla 47 kişi gözaltına alındı. Evlerde yapılan aramalarda flash bellek, harddisk, çeşitli dokümanlar, dijital materyaller ele geçirildi. Şüphelilerin örgüt içinde haberleşmek için 'Bylock' yazışma programı kullandıkları ortaya çıktı. Şüpheliler, sağlık kontrolü sonrasında sorgulanmak üzere Organize Suçlar ve Kaçakçılık Şube Müdürlüğüne götürüldü.

19 Eki 2016 - 15:31 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber