Antalya'da cinayet sanığı sevgililere ömür boyu hapis

Antalya'da 56 yaşındaki İzzet Demiröz'ü öldürdükten sonra cesedini parçalayıp poşetlere koyup tuvalet çukuruna attığı iddia edilen 53 yaşındaki Fadime Sayım ile 26 yaşındaki Ahmed Bayram, ömür boyu hapis cezasına mahkum edildi. Sanıkların cezasında indirim yapılmadı

AKSU İlçesi'nde oturan DSİ'den emekli İzzet Demiröz, geçen haziran ayında eşi Nermin Demiröz'e, 'Kayseri'ye gidiyorum. Birkaç gün kalıp geleceğim' yazılı mesaj gönderdi. Sonrasında haber alamayan Nermin Demiröz, eşini aramaya başladı. Bir süre sonra İzzet Demiröz'ün aracı, geçmişte ilişkisi olduğu öne sürülen Fadime Sayım adlı iki çocuk annesi kadının Altınova'daki evinin yakınlarında bulundu. Fadime Sayım'a İzzet Demiröz'ü görüp görmediklerini soran aile, olumsuz yanıt alınca durumu polise bildirdi.
PARÇALANAN CESET TUVALET ÇUKURUNDA
1 yıldır Ahmed Bayram ile ilişkisi olduğu tespit edilen Fadime Sayım, teknik takibe alındı. Telefon konuşmalarından İzzet Demiröz'ü öldürdükleri tespit edilen ikili, polisteki sorgularında suçlarını itiraf etti. Eve çağırıp öldürdükleri İzzet Demiröz'ün cesedini parçalara ayırdıktan sonra poşetlere doldurup, Ahmed Bayram'ın babasının Altınova Mahallesi'ndeki evinin tuvalet çukuruna attıkları ve çukurun kapağını kaynakla kapattıkları tespit edilen 2 şüpheli tutuklandı.
3'üncü Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen karar duruşmasında sanıklardan Fadime Sayın, İzzet Demiröz'ün eşi Nermin ile oğlu Deniz Demiröz'e dönerek, "İzzet'in ailesinden özür diliyorum" dedi, takdiri mahkemeye bıraktığını söyledi. Ahmed Bayram ise bir diyeceği olmadığını söyledi. Mahkeme, İzzet Demiröz'ü kasten öldürmek suçundan Fadime Sayım ile Ahmed Bayram'ı ömür boyu hapse mahkum etti. Mahkeme, sanıklara verilen cezada haksız tahrik ve takdir indirimi de yapmadı.

18 Kas 2016 - 09:52 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber