Antalya'da akılalmaz hırsızlık!

Antalya’da bir marketten 15 bin TL değerinde içki ve sigara çalındı. Hırsızlar marketten ayrılırken eşkallerinin belli olmaması için güvenlik kameralarının kayıt cihazını da alıp kayıplara karıştı

OLAY sabaha karşı Muratpaşa ilçesi Meltem MahallesiArpet Sitesi içindeki bir markette meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, kesici aletlerle markete gelen yüzleri maskeli iki şahıs kapıyı kırdıktan sonra içeri girdi. Hırsızlar reyondan çok sayıda içki ve sigarayı ellerindeki torbaya doldurdu. Yaklaşık 15 bin TL değerinde içki ve sigara çalan hırsızlar reyon üzerinde bulunan güvenlik kamerasının kayıt cihazını da çaldı. 
Sabah markete geldiğinde durumu fark eden Oğuzhan Ünal durumu polise bildirdi.
Hırsızların markete çok kolay girdiğini ve kayıt cihazını da çaldığını söyleyen market sahibi Ünal, hırsızların biran önce bulunmasını istedi.

23 Mar 2017 - 17:30 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber