Antalya'da 3 ayrı trafik kazası: 4 yaralı

Manavgat’ta meydana gelen 3 ayrı trafik kazasında 4 kişi yaralandı. İlk kaza, iki otomobilin sanayi kavşağındaki trafik ışıklarında çarpışması sonucu meydana geldi

EDİNİLEN bilgiye göre, ilçede meydana gelen ilk kazada, Alanya istikametinden Manavgat istikametine seyir halindeki Mustafa Kaklık’ın kullandığı 48 BL 529 plakalı otomobil ile Doğu Garajı istikametinden Sanayi Sitesi istikametine gitmekte olan Baki Yılmaz’ın kullandığı 07 JR 139 plakalı otomobil, sanayi kavşağındaki trafik ışıklarında çarpıştı. Kazada yaralanan ve ambulansla Manavgat Devlet Hastanesine kaldırılan Serdal Aydoğan’ın sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi. İkinci kazada, Manavgat istikametinden Büyük Şelale istikametine gitmekte olan Muhammet T.’nin kullandığı plakasız motosiklet, asfalt çalışması sonrasında yolda meydana gelen çökmeden kaçmak isterken önce uyarı levhasına ardından da kaldırımda bulunan aydınlatma direğine çarptı. Kazada motosiklet sürücüsü Muhammet T. ile arkasında bulunan Hüseyin Ç. yaralandı. Üçüncü kaza ise, Çeltikçi yolu Piyade Er Fikret Karamusaoğlu Caddesi istikametinden Barbaros Caddesi'ne gitmekte olan Selçuk Ö.’nün kullandığı 07 EJF 43 plakalı otomobilin Fatih Ö’nün kullandığı 07 EIR 36 plakalı motosiklet ile çarpışması nedeniyle meydana geldi. Kazada motosikletin arkasında bulunan ve ismi belirlenemeyen bir kadın yaralanarak hastaneye kaldırıldı.

30 Mar 2017 - 23:28 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber