Antalya'da 25 avukatın ofisinde FETÖ incelemesi

Antalya'da FETÖ/PDY soruşturması kapsamında aralarında Çağdaş Hukukçular Derneği (ÇHD) genel başkan yardımcısı Münip Ermiş ile Antalya Barosu Yönetim kurulu üyesi Lider Tanrıkulu ve Sedat Alp'in de bulunduğu 25 avukatın ofislerinde inceleme ve el koyma kararı alındı

ANTALYA Cumhuriyet Başsavcılığı koordinasyonunda İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından FETÖ/PDY soruşturması kapsamında Antalya 2'nci Sulh Ceza Hakimliği'nce 25 avukat hakkında arama, inceleme ve el koyma kararı verildi. Karar sonrasında KOM ekipleri, aralarında ÇHD Genel Başkan Yardımcısı Münip Ermiş, Antalya Barosu Yönetim kurulu üyeleri Lider Tanrıkulu ve Sedat Alp, FETÖ'nün 'Antalya İmamı' olarak bilinen firari Hasan Tarık Şen ile Ammar Yılmaz, Abdullah Selen, Adnan Taşkın, Ali Önal, Arif Usta, Burak Can, Enes Tokgöz, Erdal Taş, Ersan Satılmış, Fırat Coşkun, Ayşe Tokgöz Coşkun, İbrahim Eren Çakıroğlu, İbrahim Yıldız, İlknur Mersin, Mustafa Alper Oral, Osman Yengil, Salih Bayram Akıncı, Mustafa Özmen, Kenan Mengi, Tuba Günay Durmaz ve Hakan Evcin'in bürolarında arama yapıldı. Kararda, arama sırasında cumhuriyet savcısı bulunma zorunluluğu olmadığı, ancak arama ve el koymanın baro tarafından görevlendirilecek bir avukat gözetiminde yapılması gerektiği kaydedildi. Arama ve el koyma kararı KOM Şube Müdürü Murat Kale imzasıyla avukatlara tebliğ edildi.

08 Eyl 2016 - 11:22 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber