Annesini öldüren liseli "Beni idam edin" diye haykırdı

Muğla'da 17 yaşındaki lise öğrencisi, tartıştığı annesini pompalı tüfekle başından vurarak öldürdü. Zanlı olaydan sonra sokağa çıkarak "Beni idam edin" diye bağırdı

OLAY, dün saat 21.00 sıralarında Menteşe İlçesi'nde Kötekli Mahallesi 263. Sokak'ta meydana geldi. Çarşıda arkadaşları ile birlikte eğlenen Muğla Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 12. sınıf öğrencisi M.A., daha sonra eve geldi. M.A., annesi Zübeyde A. ile henüz bilinmeyen bir nedenle tartışmaya başladı.
AV TÜFEĞİ İLE ANNESİNİN BAŞINA ATEŞ ETTİ
Tartışma sırasında M.A., evde bulunmayan marangoz ustası babası Özay A.'ya (40) ait ruhsatlı av tüfeği ile annesinin başına bir el ateş etti. Yaralı halde evden çıkan Zübeyde A.'yı görenler durumu sağlık ve jandarma ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde Zübeyde A.'nın hayatını kaybettiği belirlendi.
SOKAĞA ÇIKIP "ANNEMİ ÖLDÜRDÜM, BENİ İDAM EDİN" DİYE HAYKIRDI
Talihsiz kadının cesedi savcının incelemesinin ardından Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Morgu'na kaldırıldı. Mahalledeki görgü tanıkları M.A.'nın sokağa çıkarak 'Annemi öldürdüm, beni idam edin' diye bağırdığını ileri sürdü.
Olaydan sonra gözaltına alınan ve 18 yaşından küçük olan M.A., Muğla İl Emniyeti Çocuk Şube Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

29 Oca 2015 - 09:43 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber