Anlamsız kavga

İki genci “Neden dik dik bakıyorsunuz” diyerek bıçaklayan zanlı polis tarafından evinde yakalandı

ALANYA'DA “Neden dik dik bakıyorsunuz” diye başlayan tartışmada 2 kişi bıçaklanarak yaralandı. Alınan bilgiye göre olay, İskele Caddesi üzeri Kızılkule önünde meydana geldi. Bir bankta oturan ve sohbet eden Mehmet Ali Ö. ve Mevlüt Emre Y., adlı kişilerin yanına gelen, Mithat P.A. adlı zanlı “Neden dik dik bakıyorsunuz” dediği ikili ile tartıştı. Kavga etmek istemeyen gençleri tartaklayan Mithat P.A. daha sonra üzerine bulunan çakı ile Mehmet Ali Ö. ve Mevlüt Emre Y'yi çeşitli yerlerinden bıçaklayarak yaralandı. Olay yerine çağırılan ambulansla Alanya Devlet Hastanesi'ne kaldırılan 2 genç tedavi altına alınırken, olay sonrası kaçan Mithat P.A. ise polisin takibi sonucu Saray Mahallesi'ndeki ikametinde yakalanarak gözaltına alındı. Zanlı karakoldaki sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi.

#

16 Şub 2010 - 00:00 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber