Alkollü sürücü aracıyla havada asılı kaldı

Karabük’te aşırı alkollü sürücü otomobili ile bir apartmanın istinat duvarında asılı kaldı

EDİNİLEN

bilgiye göre, 5000 evler Şahin Tepesi mevkiinde meydana gelen olayda Aydınlar sitesinin istinat duvarında 78 SC 763 plakalı bir otomobil asılı kaldı. Gürültüyü duyan apartman sakinleri duvar üzerinde asılı bir araç görünce durumu polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri havada asılı kalan aracın arka koltuğunda alkollü bir vatandaş olduğunu ve aracında tehlike arz ettiğinden durumu itfaiyeye bildirildi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri duvarda asılı kalan otomobile halat bağlayarak aşağıya düşmesini engelleyince, polis ekipler arka koltuktaki şahsı dışarı çıkarttı. İsmi öğrenilemeyen ve aşırı derece alkollü olan sürücü ayakta durmakta güçlük çeken şahıs olay yerine çağrılan 112 ambulansına bindirilemeyince polis ekipleri tarafından ekip otosuna bindirilmek isteyince, “ Benim arabam var” diyerek binmek istemedi. Polislerin yardımı ile ekip otosuna bindirilen şahıs karakola getirilirken, otomobil ise itfaiye ekipleri tarafından asılı kaldığı duvardan kurtarıldı.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

19 Oca 2015 - 09:03 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber