Alanya'da Ukraynalı turist düşerek öldü

Alanya'ya tatile gelen Ukraynalı turist, alkol aldıktan sonra çıktığı balkondan dengesini kaybederek düştü

AĞIR yaralanan turist, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi. Edinilen bilgiye göre tatil için Alanya’ya gelen Yarslov Rybaky (38), Okurcalar Mahallesi’nde bir otele yerleşti. Otelde aşırı miktarda alkol tükettiği iddia edilen Rybaky, otelin ikinci katında bulunan odasına çıktı. Bir süre sonra balkona çıkan Rybaky, dengesini kaybederek balkondan düştü. Ağır yaralanan Rybaky, çağrılan ambulansla Manavgat’ta özel bir hastaneye kaldırıldı. Ukraynalı turist, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Rybaky’den alınan kan örneğinde 344 promil alkollü olduğu ortaya çıktı.

28 Haz 2017 - 22:41 - Asayiş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber