Alanya'da şok kurşunlama

Atatürk caddesi üzerinde bulunan bir fitnes ve spor salonu sabaha karşı kimliği belirsiz kişiler tarafından kurşunlandı

EĞLENCE sektöründe de faaliyet gösteren B. A. isimli işadamına ait olan salonuna saldırıda ölen ya da yaralanan olmadı. Edinilen bilgiye göre,  B. A. ile henüz öğrenilemeyen bir nedenle tartışan ve B.A.’nın kendisine küfür ettiğini iddia eden Alper K., kendisine küfür edilmesi üzerine sinirlenerek fitnes ve spor salonunu kurşunladı. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

26 Nis 2017 - 09:22 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

alanyalı - keşke daha önce başlansaydı, keşke Atatürk cd 10 ay toz toprak içinde kalmasaydı. alanya da bu tip işler neden kışın yapılmaz anlamıyorum..

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 26 Nisan 09:22

Çorum Haber