Alanya'da şok eden olay! Diskoda tanıştığı Rus kadını bu hale getirdi

Eğlence merkezinde tanıştığı Rus turist Dina Nuzhdina'yı otele götürürken otomobilinde döven Ahmet A. aranıyor

ALANYA'YA

tatile gelen Dina Nuzhdina, önceki gece İskele Caddesi'ndeki bir eğlence merkezine gitti. Rus kadın, burada Ahmet A. ile tanıştı. Gecenin geç saatlerine kadar eğlenen ikili, Ahmet A'nın aracıyla Rus kadının Tosmur Mahallesi'ndeki oteline gitmek üzere yola çıktılar. Bir süre sonra ikili arasında bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. İddiaya göre, tartışmanın büyümesi üzerine Ahmet A. Rus kadını yumruklamaya başladı. Yüzünde morluklar oluşan kadını otele bırakan Ahmet A. daha sonra aracıyla uzaklaştı. Otel yetkililerinin durumu polise bildirmesiyle Saray Karakolu'na getirilen Rus turist, Ahmet A'dan şikayetçi oldu. Olayla ilgili soruşturma başlatan polis, şüphelinin yakalanması için harekete geçti.

01 May 2015 - 11:30 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber