Alanya'da polisten sahte içki operasyonu

Alanya'da polisin yaptığı operasyonda 140 litre sahte içki, 2 ruhsatsız tabanca ve 1 av tüfeği ele geçirilirken, olay ilgili 2 kişi gözaltına alındı.

EDİNİLEN bilgiye göre, sahte içki imalatı yapan şebekeyi takibe alan Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ve KOM ekipleri, Mustafa Ç. ve Sami S.’ye ait ev ve işyerlerinde sahte içki olduğunu tespit etti. Bunun üzerine harekete geçen ekipler, akşam saatlerinde Tosmur Mahallesi’ndeki Mustafa Ç.’ye ait ev ve işyeri ile Kızlarpınarı Mahallesi’ndeki Sami S.’nin ev ve işyerine eş zamanlı operasyon düzenledi.
Operasyonda plastik deterjan kutularında karıştırılarak içki haline getirilen kimyasal maddeler, tanınmış markalara ait boş şişe, etiket ve kapaklar ile galonlar içerisinde doluma hazır 140 litre içki 10 adet 70’lik içki, 2 ruhsatsız tabanca, av tüfeği ile bunlara ait çok sayıda mermi ve fişek ele geçirilirdi.
Olayla ilgili gözaltına alınan Mustafa Ç. ve Sami S. ifadeleri alınmak üzere emniyette getirildi.  

29 Mar 2017 - 15:54 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber