Alanya'da MHP konvoyunda kaza! 4 yaralı

Alanya'da Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Alanya Kadın Kolları üyelerinin içinde bulunduğu otomobil takla attı. Kazada dört kadın partili yaralandı

Alanya’da MHP konvoyunda kaza!
Alanya’da MHP konvoyunda kaza!
Haber albümü için resme tıklayın

Alanya’da MHP konvoyunda kaza!

YENİ Alanya'nın edindiği bilgiye göre, kaza bugün saat 11:00 sularında Antalya-Alanya Karayolu'nun Avsallar Mahallesi etabında meydana geldi. Milliyetçi Hareket Partisi Antalya İl Teşkilatı'nın, 16 Nisan'da yapılacak Anayasa Referandumu süreci ile ilgili düzenleyeceği toplantıya katılmak üzere Alanya'dan yola çıkan 35 DA 584 plakalı otomobil, Avsallar Mahallesi'nde kontrolden çıkıp refüje çarparak takla attı. Araçta bulunan ve henüz isimleri belirlenemeyen dört kadına ilk müdahale konvoydaki diğer partililer tarafından yapıldı. Yaralılar daha sonra olay yerine gelen ambulansla hastaneye kaldırıldı. Otomobili Nilüfer Yıldırım'ın kullandığı, araçta ayrıca Rana Gülbahar, Gamze Sülü ve Selin Yüksekova'nın da bulunduğu öğrenildi. Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel de olay yerine gelerek MHP İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan'dan ilgi aldı. Yücel ve Türkdoğan, tek tesellilerinin can kaybolmaması olduğunu söylediler.

26 Şub 2017 - 11:33 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber