Alanya’da FETÖ’den 4 kişi gözaltına alındı

Alanya'da FETÖ PYD Soruşturması kapsamında 4 kişi gözaltına alındı. İşlemleri tamamlanan şüpheliler Antalya Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü.

ANTALYA Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen FETÖ/PYD soruşturması kapsamında isimleri belirlenen ve yakalanma kararı çıkarılan 4 kişi Alanya’daki ikametlerine yapılan baskınla yakalandı. Yürütülen davada isimleri belirlenen Erkan A., Türkler Mahallesi’nde bulunan evinde Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği tarafından gözaltına alındı. Şüpheli Erkan A’nın evinde yapılan aramada ise FETÖ üyelerinin kullandığı belirlenmiş seri numarası olan 1 dolar, Asya Bank hesap kartları ve FETÖ ile ilgili dijital materyaller ele geçirildi. Bir diğer şüpheli olan Metin A. ise Güllerpınarı Mahallesi, Kaptaner Sokak’taki adresinde gözaltına alındı. Bu şüphelinin yapılan ev aramasında ise 2 tablet bilgisayar, 5 adet cep telefonu, 2 harici bellek, 1 harddisk, 1 adet av tüfeği, 55 adet fişek, 2 adet cd ile cemaate bağlı yayın organlarına ait gazete ve dergiler ele geçirildi. Diğer aranan İsmail Ç., Oba Mahallesi’nde, Hasan O. ise  Konaklı Mahallesi’nde bulunan evlerinde gözaltına alındılar. Polisin buralarda yaptığı aramalarda ise Asya Bank’a ait dekont ve hesaplar ile çeşitli evrak ele geçirildi. Gözaltına alınan şüpheliler Alanya Emniyet Müdürlüğü’nde tamamlanan ön işlemlerin ardından Antalya Emniyet Müdürlüğü’ne teslim edilmek üzere yola çıkarıldı.

20 Eki 2016 - 14:03 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber