Alanya'da asayiş uygulaması: 100 kişi kontrol edildi

Türkiye genelinde yapılan 'Türkiye Güven Huzur' adlı asayiş uygulaması Alanya'da da yapıldı. 100 kişi sorgulanırken, 60 araç trafik ekiplerince kontrol edildi

MEHMET AL
TÜRKİYEgenelinde yapılan, ''Türkiye Güven Huzur'' adlı asayiş uygulamasıAlanya'da da yapıldı. Vatandaşın huzur ve güvenini sağlamak amacıyla başlatılan asayiş uygulamasına, narkotik suçlarla mücadele, terörle mücadele, asayiş, çevik kuvvet ve trafik ekiplerinin de aralarında bulunduğu 70 polis görev aldı. Şüpheli 100 kişinin kontrolden geçirildiği uygulamada 60 araç trafik ekiplerince durduruldu.

Polis polisin denetime tabi tuttuğu kişilerin GBT taramaları yapılırken, el çantaları ve valizleri de kontrol edildi.

24 Ağu 2017 - 00:35 - Asayiş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber