Alanya'daki o saldırgan yakalandı

Alanya'da kuzenini başından pompalı tüfekle vurarak ağır yaraladıktan sonra kaçan şahıs yakalandı

OLAY, dün saat 14.30 sıralarında Güllerpınarı Mahallesi, çevre yolu üzerinde otomobil bakım servisinde meydana gelmişti. Edinilen bilgiye göre, serviste müşteri olarak bulunan Osman Karaosmanoğlu (43), işyerinin dışında olduğu bir anda yanına yaklaşan bir otomobilden inen şahıs pompalı tüfekle çok sayıda el ateş etti. Saçmaların kafasına ve vücudunun çeşitli yerlerine isabet eden Karaosmanoğlu, olay yerine gelen ambulansla Alanya Alaaddin Keykubad Üniversitesi (ALKÜ) Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürülmüştü. Yoğun bakım ünitesinde tedaviye alınan Karaosmanoğlu’nun sağlık durumun ağır olduğu ve hayati tehlikesinin bulunduğu belirtilmişti.
KISA SÜREDE YAKALANDI
Olay yerine gelen Alanya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri çevrede bulunan güvenlik kameralarını takibe alarak, Karaosmanoğlu’na ateş eden kişinin 07 GCZ 66 plakalı araçla geldiğini ve ardından aynı araçla olay yerinden kaçtığı bilgisine ulaştı. Olay yerinde soruşma başlatan polis, saldırganın daha önceden aralarında husumet olduğu iddia edilen Karaosmanoğlu’nun kuzeni olan Osman Ö. olduğunu tespit etti. Tespit üzerine harekete geçen polis, araçla kaçan Osman Ö’yü kısa sürede yakaladı. Gözaltına alınan Osman Ö., emniyetteki sorgusunun   ardından bugün adliyeye sevk edildi.

18 Oca 2017 - 18:33 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber