Alanya'da şüpheli kasadan bakın ne çıktı!

Alanya'da duvar dibine bırakılan şüpheli kasadan kokmuş bayat balık çıktı. Kasanın yanına yaklaşan vatandaşlar, güvenlik güçlerine haber vermeden önce kokudan şüphelenip kasayı açınca, bayat balıklarla karşılaştı

OLAY Avsallar Mahallesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, bir otelin bahçe duvarı dibinde beyaz bir kasa gören vatandaşlar durumdan şüphelendi. Kasaya yaklaşan vatandaşlar, gelen ağır koku üzerine kasanın kapağını kaldırdıklarında bayat balıkla karşılaştı. Durumu belediye ekiplerine haber veren vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen zabıta ekipleri, yaptıkları incelemede balıkların bayat ve kokmuş olduğunu tespit etti. Tutanak tutularak alınan balık kasası, imha edilmek üzere götürüldü.
Balıkların başka illerden getirilerek poşetler içine konulup sokakta seyyar olarak satılan balıklar olduğu, daha önce de bu tür balıkdan zehirlenmelerin yaşandığı bildirildi. Sokakta seyyar olarak satışı yasak olan balığın satılamadığı için duvar dibine bırakılmış olabileceği tahmin ediliyor.

24 Şub 2017 - 15:46 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber