Alanya'da şoke eden olay

Alanya’da trafik kazası ihbarı üzerine olay yerine gelen ambulans tarafından özel bir hastaneye kaldırılan şahsın vücudunda çok sayıda bıçak darbesi tespit edildi. Yaralı, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı

EDİNİLEN bilgiye göre Alanya'da bir otelde DJ olarak çalışan 29 yaşındaki Türker Yılmaz Böyük, çevreyolu üzerinde bir otomotiv firması önünde kaza yaptı. Kanlar içinde aracından inerek, bir benzin istasyonuna doğru koşmaya başlayan Böyük, yere yığıldı. İstasyon çalışanları 112 Acil Servis ekiplerine trafik kazası ihbarında bulundu. İhbar üzerine olay yerine gelen ambulans, yaralı Böyük’ü Başkent Üniversitesi Alanya Uygulama ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırdı. Hastanede şahsın vücudunda çok sayıda bıçak yarası olduğu tespit edilirken, şahıs tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Böyük'ün cenazesi ön otopsinin ardından kesin ölüm nedeninin tespiti için Antalya Adlı Tıp Morgu’na kaldırıldı. Alanya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği’ne bağlı ekipler, olayla ilgisi olduğunu tespit ettiği ismi açıklanmayan bazı kişileri şüpheli olarak gözaltına aldı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

24 May 2016 - 13:00 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber