Alanya'da şok! Çığlık maskesiyle saldırdılar

Alanya'da Eski Süper Lig Yardımcı Hakemi ve FİFA Kokartlı Plaj Futbolu Hakemi ile FİFA Plaj Futbolu Hakem Eğitimcisi olan Serdar Akçer'in babasına taşlı saldırıda bulunan 3 şüpheli polisin sıkı takibi sonucu yakalandı

OLAY, 24 Mayıs saat 10.30 sıralarında Çarşı Mahallesi Seral Sokak’ta bulunan bir apartmanda medyana geldi. İddiaya göre, kimliği belirsiz 2 kişi apartmana girerek, Eski Süper Lig Yardımcı Hakemi ve FİFA Kokartlı Plaj Futbolu Hakemi ile FİFA Plaj Futbolu Hakem Eğitimcisi Serdar Akçer’in babası 66 yaşındaki Metin Akçer’in oturduğu 2 kattaki dairenin kapısını çaldı. Kapıyı başka kişi açınca şüpheliler aşağı inerek bahçe girişinde 'Çığlık' filminde kullanılan maskeden takıp beklemeye başladı. Durumundan şüphe duyan Metin Akçer, elinde sopa ile aşağı indi. Bahçe kapısının önüne geldiği sırada şüphelilerin birisi Metin Akçer’e yaklaşarak kafasına parke taşı vurdu. Akçer, kafasına aldığı darbeden dolayı kanlar içinde yere yığılırken, 2 şüpheli olay yerinin biraz uzağında bekleyen ve gözcülük yapan bir şüpheliyle beraber plakası belirtilmeyen jipe binerek kaçtı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık ekipleri ağır yaralı Akçer’i ambulansla Başkent Üniversitesi Alanya Uygulama ve Araştırma Hastanesi'ne götürdü.

Şüpheliler Konya ve Karaman’da yakalandı 

Olay yerine gelen Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, çevredeki güvenlik kamera kayıtlarını inceleyerek çalışma başlattı. Soruşturması derinleştiren asayiş ekipleri Teknik ve fiziki takip sonrası olayı gerçekleştiren kişilerin Fırat K. (21), Caner T. (20) ve Yasin B.’nin olduğunu tespit ederek, şüphelilerin Konya ve Karaman’a kaçtığı bilgisine ulaştı. Bunun üzerine harekete geçen ekipler, şüpheli Fırat K.’yi Konya’daki gizlendiği adresinde diğer iki şüpheli Yasin B., ve Caner T.’i Karaman’daki adreslerinde yakalayarak gözaltına aldı.  Gözaltına alınan şüpheliler Alanya emniyetine getirerek işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi. Metin Akçer’in bir yoğun bakım ünitesinde kaldığı ve normal odaya alınarak tedavisi sürdüğü belirtildi.

HABERİN DİM WEB TV'DEKİ VİDEOSUNU İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!

28 May 2017 - 13:33 - Asayiş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber