Alanya'da parkta ölü bulundu

Alanya'nın Konaklı Mahallesi'nde bulunan bir parkta 67 yaşındaki Hakkı Baş ölmüş halde bulundu

KONAKLI Mahallesi Güzelbağ Kavşağı'nda bulunan bir parkta  dün saat 09.15 sıralarında yerde yatan bir kişi olduğu görüldü. Yenialanya.com'un edindiği bilgiye göre vatandaşlar yerde yatan Hakkı Baş'ı uyandırmaya çalıştı. Vatandaşlar uyanmayınca jandarma ve sağlık görevlilerine haber verdi. Sağlık görevlileri Hakkı Baş'ın öldüğünü belirledi.  Baş'ın cesedi, otopsi için morga kaldırılırken, kesin ölüm nedeninin tespit edilebilmesi için otopsi yapılacağı ifade edildi. Soruşturma sürdürülüyor.

24 Nis 2017 - 11:20 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber