Alanya'da paralel operasyonunda 2. dalga

Alanya’da Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) Operasyonu kapsamında 15 ayrı adrese baskın düzenlendi

ANTALYA Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yürüttüğü FETÖ/PDY soruşturması kapsamında İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri Alanya’da Işık Eğitim Kurumları'na bağlı okullar, Körfez Dershaneleri, Alanya Birleşik İşadamları Derneği (ALBİAD) ve Alanya Gönüllüler Kavşağı Derneği'nin de aralarında bulunduğu 15 ayrı adrese baskın düzenledi. Operasyon yapılan adreslerdeki bilgisayar, güvenlik kamerası kayıt cihazları ve belgelere incelenmek üzere el konuldu. Operasyonda, 'paralel yapı' ile ilişkisi olduğu iddia edilen 4 kişinin ifadelerine başvuruldu. İfadesi alınan şüphelilerden ikisi ise gözaltına alındı.

18 May 2016 - 11:38 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

06

Kerim - Adı geçen yerler eğitim kurumları değil terör yuvalarıdır. Bu kurumlarda görev alan eğitimcilerin büyük bir kısmı cumhuriyet düşmanlarıdır ve çocuklarımıza inceden inceye bu düşmanlık aşılanmaktadır.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 18 Mayıs 11:38
05

- eğitim kurumlarına sınav öncesi baskın yapanları kınıyor ve Allaha havale ediyorum

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 18 Mayıs 11:38
04

Kerim - Buralar eğitim kurumları değil terör yuvalarıdır. Destekliyorum yetmez ama EVEEEETT

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 18 Mayıs 11:38
03

Ali - Eğitim kurumumu şer yuvası mi öğrenci lerle ne alakası var geri zekali

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 18 Mayıs 11:38
01

kerim - Buralar eğitim yuvaları değil terör yuvalarıdır. Yetmez ama eveeeettt

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 18 Mayıs 11:38

Çorum Haber