Alanya'da maç sırasında araçlar soyuldu

Dün akşam oynanan Aytemiz Alanyaspor - Beşiktaş maçındaki yoğunluğu fırsat bilen hırsızlar, stadyum yolu boyunca park halinde olan araçların camlarını kırarak soydular

BAHÇEŞEHİR Okulları Arena Stadyumu dün akşam tarihi günlerinden birini yaşadı. Aytemiz Alanyaspor'un Beşiktaş'ı ağırladığı maçta yoğun kalabalığı fırsat bilen hırsızlar da boş durmadı. Stadyum otoparklarının dolmasından dolayı, yolun aşağı ve yukarı giden taraflarına araçlarını park eden sporseverler, maç sonunda araçlarının başına geldiklerinde büyük şok yaşadılar. Herkesin ilgisini maça yönlendirdiği 90 dakikada bazı araçların camlarını kırarak soyan şahıslar, akıllara "O kadar alınan güvenlik önlemleri ne içindi?" sorusunu getirdi.

SİSTEME SİTEM ETTİ
Alanyalı taksici esnaflarından Tarık Yıldırım da, taraftarı olduğu Alanyaspor'un maçı için stadyumdaki yerini aldı. Maç bitiminde aracının yanına gelen Yıldırım, gördüğü manzara karşısında şoka uğradı. Yıldırım, "Dünkü maçta ekmek teknem olan taksimin arka camını kırıp içindeki 15-20 TL bozuk paraya tenezzül eden adi hırsızlara ve bizleri stadyumun 1 km yukarısına park etmeye mecbur bırakan sisteme lanet olsun" diyerek duygularını dile getirdi.

"İNSANLAR STADYUMDAN SOĞUYOR"
Yeni Alanya Gazetesi Spor Yazarı Uğur Veysel Okşar da bu duruma sosyal medya hesabından büyük tepki gösterdi. Okşar, "Ey İlçe Spor Güvenlik Kurulu, her maç bu Oba'da bir şeyler olmak zorunda mıdır? O toplantılarda kararlar alıyorsunuz da, bu işe mi çözüm bulamıyorsunuz? Bu tür olaylar insanları stadyumdan soğutur. Çok mu zor maç esnasında orada devriye arabalarının dolaşması? Bu tür sorunlara kulak tıkayanlar, ya size ne demeli acaba? Yarın çıkıp da 'taraftar maçlara gelmiyor' demeyin" ifadelerini kullanarak tepkisini gösterdi.

24 Oca 2017 - 20:23 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

Kamil Tire - Normal Alanyada bu tür şeyler bir şey yapılırken sadece yapılmak için yapılıyor

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 24 Ocak 20:23

Çorum Haber