Alanya'da jandarma ruhsatsız silah ele geçirdi

Antalya’nın Alanya ilçesinde jandarmanın düzenlediği operasyonda ruhsatsız tabanca, 2 av tüfeği, 10 gram esrar maddesi ele geçirilirken, olayla ilgili 2 kişi gözaltına alınındı

EDİNİLEN bilgiye göre, Türkler Mahallesi Yanıklar Caddesi üzerindeki bir evde esrar yetiştirdiği ihbarını alan Alanya İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı İncekum Jandarma ve KOM ekipleri, belirlenen adrese dün akşam saatlerinde operasyon düzenledi. Adreste yapılan aramada 1 adet ruhsatsız tabanca ile tabancaya ait 22 adet 7,65 mm çapında mermi, 2 adet av tüfeği, çok sayıda tüfeklere ait fişekler ve 10 gram esrar geçirildi. Olayla ilgili Yaşar Ç. (61), ve Sabri Ç. (30) gözaltına alındı. Şüpheliler jandarmadaki işlemlerin ardından savcılık talimatı ile serbest bırakıldı.

23 Mar 2017 - 17:30 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber