Alanya'da işyerine haciz gelen esnaf tetiği çekti

Aynı sokak üzerinde çantacılık yapan iki esnaf arasında tartışma çıktı. Esnaflardan biri silahına sarılıp ateşledi

MEHMET AL

OLAY, dün akşam saat 23.00 sıralarında Şekerhane Mahallesi, Alaattin Gaybi Sokak'ta meydana geldi. Alınan bilgiye göre, her ikisi de aynı sokakta çantacılık yapan Ş.Ç. (57) ile çantacı komşusu Hasan S. (33) arasında tartışma çıktı. İddiaya göre, burada tartışan esnaflardan Ş.Ç, H.S'yi tehdit etti ve belinden çıkardığı silahla bir el yere ateş etti. Olayda yaralanan olmazken, vatandaşlar durumu polise bildirdi. Olay yerinde gözaltına alınarak Saray Polis Merkezi'ne götürülen Ş.Ç'nin ifadesinde H.S. ile müşterisini engellediği için tartıştığını iddia ettiği bildirildi. Ş.Ç, sevk edildiği adliyede tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.
HACİZ İDDİASI 
Her iki esnafı da tanıyanlar ise, tartışmanın asıl nedeninin bir haciz işlemi olabileceğini, H.S'nin, silahla yere ateş eden Ş.Ç'nin işyerine haciz işlemi yapan avukatın yakın arkadaşı olduğunu iddia ettiler.

18 Ağu 2017 - 17:11 - Asayiş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

Ekrem - Böyle adalet. Olurmu.

Uzanan. Herkez. Beline silah takıp

Canı. Sıkıldı. Zaman. Bir şarjür. Boşaltsın

Uzanan. Oradan. Pahalımın. Çocu bulunsaydı. Hadi. Kurşun. Laölseydi. Yinede

Serbes. Bırakır. Mıydıkı. Merak. Ediyorum

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 18 Ağustos 17:11

Çorum Haber