“Alanya'da gözaltına alınan üç İsveçli sınır dışı edilecek”

Geçtiğimiz hafta tatil yaptıkları Alanya'daki otelde gözaltına alınan üç İsveçlinin kısa bir süre içinde sınır dışı edilecekleri açıklandı.

KONUYLA ilgili bir açıklama yapan İsveç Dışişleri Basın Bürosu "sadece bu vatandaşların kısa bir süre içinde sınır dışı edileceklerini biliyoruz" dedi.Alanya'da gözaltına alınan 20 yaşlarındaki üç İsveçlinin hangi nedenle gözaltına alındığına ilişkin Türkiye makamlarından resmi bir açıklama yapılmazken, İsveç Aftonbladet gazetesine konuşan bir polis yetkilisinin terörle mücadele birimini işaret ederek, "Neden gözaltına alındıklarını sadece terörle mücadele birimi bilebilir" dediği belirtildi.

28 Eki 2016 - 14:58 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber