Alanya'da fuhuş operasyonu

Alanya’da düzenlenen fuhuş operasyonunda, 3 Kırgızistanlı kadın ile kadınlara zorla fuhuş yaptırdığı iddia edilen 1 kişi gözaltına alındı

EDİNİLEN bilgiye göre, Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliğne bağlı ekipler, Oba Mahallesinde 2 adrese eş zamanlı baskın düzenledi. Baskında, 3 Kırgızistanlı kadın ile kadınlara zorla fuhuş yaptırdığı iddia edilen M.G.(28) gözaltına alındı.  
KADINLAR ÇALIŞMAK İÇİN GELMİŞLER 
Fuhuştan gözaltına alınan Kırgızistanlı kadınlar Zarema K. (29), Maıramjul A. (30), ve Eliza M. (28), Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliğinde tercüman eşliğinde verdikleri ifadelerinde ülkelerinden İstanbul'a temizlik işi için geldiklerini, Mehmet adlı bir kişi tarafından iş bulma vaadiyle Alanya'ya getirildiklerini ve bir eve kapatıldıktan sonra zorla erkeklere pazarlandıklarını söyledi.  
KIRGIZİSTANLI KADINLAR SINIR DIŞI 
Alanya Devlet Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirilen Kırgızistan uyruklu 3 kadın, sınır dışı edilmek üzere Antalya Emniyet Müdürlüğü Yabancılar Şube Müdürlüğü'ne gönderildi. M.G emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

10 May 2016 - 16:14 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber