Alanya'da dramı yaşayan avukat öldü

Ailesi ve meslektaşlarının tüm çabalarına karşın alkol sorununu aşamadığı bildirilen Avukat Ahmet T., tedavi gördüğü hastanede hayata gözlerini yumdu

Alanya'da dramı yaşayan avukat öldü
Haber albümü için resme tıklayın

Erkan UYSAL - YENİ ALANYA ÖZEL HABER

BİR zamanlar Alanya'nın önemli avukatlarından olan ancak son yıllarda Alanya sokaklarında perişan halde görülen Ahmet T. vefat etti. 
Uzun yıllardır pençesine düştüğü alkolizmin esiri olduğu iddia edilen, son günlerde çeşitli rahatsızlıkları nedeniyle Başkent Üniversitesi Alanya Uygulama ve Araştırma Hastanesi'nde yatarak tedavi gördüğü bildirilen Ahmet T. kurtarılamadı. Önceki gün hastanede vefat eden Ahmet T, ailesini ve Alanya hukuk camiasını bir kez daha üzdü. Aslen Erzurumlu olan ancak yaklaşık 35 yıldır Alanya'da yaşayan Ahmet T., dün öğle namazına müteakip Alanya Belediyesi Cikcilli Mezarlığı'nda toprağa verildi. 
Yeni Alanya, 15 Temmuz 2016 tarihinde yayınlanan "Avukatın dramı" başlıklı haberinde, bir otobüs durağında uyuyan Ahmet T. hakkında "Fiziksel görünümü, çok hasta olduğunu ortaya koyuyor" demişti. 
İŞTE O HABER 
O haberde şu ifadeler yer almıştı: 
"Sokaklarda yaşayan Avukat Ahmet T'nin içler acısı durumu görenlerin yüreklerini burkuyor. Alanya'nın eski avukatlarından olan Ahmet T. yıllardır sokaklarda yaşıyor. Elinde şarap şişeleriyle Alanya sokaklarında görülen Ahmet T'nin fiziksel görünümü de çok hasta olduğunu ortaya koyuyor. Antalya Barosu Alanya Temsilcisi Avukat Fatih Işık "Avukat Ahmet T. konusunda derin üzüntü içerisinde olduğumu belirtmek isterim. Ahmet Bey bizden önce görev yapan temsilcilerimiz ve baromuz organları tarafından emekli edilmiş ve kendisine maaş bağlanmıştır. Antalya Barosu ve Alanya'da görev yapan meslektaşlarımızın her zaman kendisine saygısı sonsuz olup, her fırsatta bu konuda yardımcı olmuşlardır. Ancak Ahmet Bey, hayatını bu şekilde sürdürmeye devam etmektedir. Sadece Ahmet Bey'in değil hiçbir vatandaşımızın bu şekilde yaşamasına gönlümüz razı değildir. Ancak bir noktadan sonra biz de, ailesi de çaresiz kalmaktayız. Ahmet Bey hakkında Antalya Barosu mensuplarının ve Alanya'daki meslektaşlarının bugüne kadar ellerinden gelen her şeyi yaptıkları konusunda kimsenin en ufak bir tereddütü bulunmasın" dedi."
Yeni Alanya, Alanya'ya uzun yıllar avukatlık hizmeti veren Ahmet T'ye Allah'tan rahmet, başta yakınları ve Alanya hukuk camiası olmak üzere sevenlerine başsağlığı diler.

Yeni Alanya, 15 Temmuz 2016 tarihinde yayınlanan "Avukatın dramı" başlıklı haberinde, bir otobüs durağında uyuyan Ahmet T. hakkında "Fiziksel görünümü, çok hasta olduğunu ortaya koyuyor" demişti.

19 Haz 2017 - 23:06 - Asayiş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

04

Allah rahmet eylesin inşallah - Allah rahmet eylesin inşAllah

Zamanında bir çok gariban Hükümlü ve Tutukluların davalarına girer hiç para almadığınin canlı şahitliğini olmuşumdur

Allah taksiratını af etsin inşAllah

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 19 Haziran 23:06
03

Yusuf Aslan - Nur icinde yatsın Ahmet bey çok iyi bir insandı ve çok merhametliydi.sahip çıkılsaydı her şey çok farklı olurdu

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 19 Haziran 23:06
01

Mehmet Demir derici Avsallar - Allah mekanını cennet etsin inşAllah kendisini çok yakından tanıyan biri olarak çok merhametli bir avukat idi son derece iyi bir avukat abimiz idi her gurdugumde haline çok üzülüyordum ama maalesef kendini içkiye kaptırmıştı ailesi sine başsağlığı diler mekanı cennet olsun inşAllah ve ine lillahi raciun seni çok özleyeceğiz Ahmet abi

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 19 Haziran 23:06

Çorum Haber