"Ablama tecavüz etti"

Adana'da ilişkiye girdiği ablasını hamile bıraktığını öne sürdüğü 30 yaşındaki Erhan Günsel'i sokak ortasında pompalı tüfekle öldüren 19 yaşındaki Mehmet Atsatan ömür boyu hapis cezası istemiyle hakim karşısına çıktı

OLAY, Seyhan İlçesi'nin Yenibaraj Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, ErhanGünsel ile ilişki yaşayan A.A. hamile kaldı. Antalya'ya kuzenlerinin yanına giden A.A. burada kürtaj yaptırdı. Durumdan haberdar olan seyyar satıcı kardeşi MehmetAtsatan, konuşmak için Günsel ile buluştu. İkili arasında çıkan küfürlü tartışmanın ardından Atsatan, tezgahın altındaki pompalıtüfekle Günsel'e ateş etti. Atsatan, yaralanıp yere düşen Günsel'in başına tüfeğin dipçiğiyle de vurdu. Günsel kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti, Atsatan da tutuklandı.

'AĞABEYİM GİBİ SEVERDİM'
Sanık Mehmet Atsatan, 'Kasten öldürme' suçundan ömürboyuhapiscezası istemiyle Adana 4'üncü Ağır Ceza Mahkemesi'nde hakim karşısına çıktı. Savunmasını yapan Atsatan, "Ablam A.A. olaydan 2 ay kadar önce Antalya'ya kuzenim F.Ç.'nin yanına gitti.

Kuzenim ağabeyimi arayarak Erhan Günsel'in ablama tecavüz ettiğini, hamile kaldığını ve kürtaj olduğunu söyledi. Kürtaj parasını istedikleri Günsel'in de küfür ederek telefonu kapattığını anlattı. Erhan'ı telefonla arayıp, 'Ablama tecavüz etmişsin, senden hamile kalmış. Çocuğu aldırmak için senden para istediğinde de kabul etmemişsin' dedim.  O da 'Kapat telefonu yanına geleceğim' deyip telefonu yüzüme kapattı. Bir gün sonra satış yaptığım tezgahıma geldi. Durumu sordum, küfür edip yüzüme tükürdü. Daha sonra elini beline atarak bıçak çekti. Tezgahın altındaki av tüfeğini çıkardım. Günsel kaçmaya başladı. Aramızda 5 metre kadar mesafe varken tüfek ateş aldı. Günsel yaralı olarak yere düşünce kaçmak istediğim sırada ayağıma sarılınca bırakması için tüfeğin dipçiğiyle kafasına vurdum. Erhan Günsel'i öldürmek istemedim, ağabeyim gibi severdim. Pişmanım" dedi.   Mahkeme heyeti, tanıkların dinlenmesi için duruşmayı erteledi

26 Kas 2014 - 18:45 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber