4 aylık bebeğin şüpheli ölümü

Antalya’nın Manavgat ilçesinde annesi tarafından yatağında hareketsiz bulunan 4 aylık bebeğin öldüğü belirlendi. Ölümü şüpheli bulunan bebek, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Antalya Adli Tıp Kurumuna gönderildi

İDDİAYA göre, eşinden ayrılma aşamasında olan ve Manavgat’ın Side Mahallesinde bulunan bir apartta kalan anne Ş.K., 4 aylık oğlu Emirhan K.'yı sabah kalktığında yatağında hareketsiz halde bulunca hastaneye götürdü. Hastanede yapılan kontrolde bebeğin hayatını kaybettiği belirlendi. Bebeğin ölümünü şüpheli bulan hastane yetkilileri olayı jandarmaya bildirdi. Jandarma ekipleri ise Cumhuriyet Savcılığının talimatıyla bebeği kesin ölümünün belirlenmesi için Antalya Adli Tıp Kurumuna gönderdi.
Jandarma tarafından ifadesi alınan Anne Ş.K., oğlunu gece besleyip yatırdığını, sabah kalktığında hareket etmediğini görünce kendi imkanlarıyla hastaneye getirdiğini söyledi. Ş.K.’nin B.K.K. ile evli olduğu, eşiyle boşanma davası sürerken 1 yıldır Manavgat’ta M.V. ile birlikte yaşadığı öğrenildi.
Öte yandan, yaşamını yitiren Emirhan K.’nin kendi çocuğu olduğunu söyleyen M.V. bebeğin annesi Ş.K’nin boşanmak üzere olduğu eski eşinin bu durumu bildiği halde çocuğa kendi çocuğuymuş gibi kimlik çıkarttığını, 8 aylık doğan oğlunun ciğerlerinden rahatsız olması nedeniyle daha önce 1 ay tedavi gördüğünü ileri sürdü.

10 Ara 2016 - 15:19 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber