3 çocuğunu odaya kilitledi ve...!

Konya'da 34 yaşındaki H. H. Ç., 3 çocuğunu odaya kilitleyip, tartıştığı eşi 33 yaşındaki G. Ç.'yi, başından av tüfeğiyle vurarak öldürdü

KONYA'DA 34 yaşındaki H. H. Ç., 3 çocuğunu odaya kilitleyip, tartıştığı eşi 33 yaşındaki G. Ç.'yi, başından av tüfeğiyle vurarak öldürdü. Olaydan sonra jandarmayı arayan  H. H. Ç., 'Eşimi vurdum. Gelin bakın' diye ihbarda bulunduktan sonra kaçtı.
Geçen Aralık ayında  H. H. Ç. hakkında 1 ay uzaklaştırma kararı alındığı ve çiftin arasında boşanma davasının sürdüğü, yakınlarının araya girmesiyle de çocuklarıyla birlikte evi terk eden G. Ç.'nin de 15 gün önce eşiyle barışıp evine geri döndüğü öğrenildi.
Olay, dün saat 20.00 sıralarında Bozkır İlçesi Sarıoğlan Beldesi'ne bağlı Kildere Köyü'nde meydana geldi. iddiaya göre eşi  H. H. Ç'den şiddet gören G. Ç., geçen aralık ayında jandarmaya giderek yardım istedi. Ardından kadının Cumhuriyet Savcılığı'na başvurması üzerine  H. H. Ç. hakkında 1 ay 'evden uzaklaştırma' kararı alındı. G. Ç., yaşları 3 ile 11 yaş arasında değişen 2'si kız 3 çocuğunu yanına alıp köydeki babasının evine yerleşti. Ardından da boşanma davası açtı.
G. Ç., yakınlarının iknası sonucu yaklaşık 15 gün önce çocuklarını da alıp evine döndü.

ÖLDÜRÜP JANDARMAYI ARADI

H. H. Ç., dün akşam yemek yedikleri sırada belirlenemeyen nedenle eşi G. Ç. ile tartışmaya başladı. Tartışma sırasında 3 çocuğunu odaya kilitleyen  H. H. Ç., iddiaya göre önce eşi G. Ç.'yi dövdü. Ardından ruhsatsız av tüfeğiyle eşinin üzerine ateş açtı. Başından vurulan ve kanlar içinde yere yığılan G. Ç., olay yerinde yaşamını yitirdi.  H. H. Ç. de jandarmayı telefonla arayıp, 'Eşimi vurdum. Gelin bakın" diyerek suç aleti tüfeği de yanına alarak kaçtı.

ÇOCUKLAR YAKINLARINA VERİLDİ

H. H. Ç.'nin ihbarı üzerine olay yerine jandarma ve 112 sağlık ekibi sevk edildi. Ekipler eve girdiklerinde G. Ç.'nin cansız bedeniyle karşılaştı. Diğer odada bulunan ve olaydan habersiz 3 kardeş evden çıkartılarak yakınlarına verildi. G. Ç.'nin cenazesi yapılan incelemenin ardından otopsi yapılamak üzere Bozkır Devlet Hastanesine Morguna kaldırıldı. Ç.'nin cenazesini gören yakınları ise sinir krizi geçirdi.
Kaçan  H. H. Ç.'nin yakalanması için çalışma başlatan jandarma, köyün giriş ve çıkışlarında önlem aldı, köyün çevresindeki belde ve köyler ile dağlık arazide de arama çalışması başlattı.

02 Mar 2014 - 10:57 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber