27 günlük bebeğe helikopterli sevk

27 gün önce dünyaya gelen bebekte solunum yetmezliği rahatsızlığı yaşanınca hava ambulansı ile Antalya’ya sevk edildi.

- Akın BAYCAN ALANYA'DA 27 gün önce dünyaya gelen ve akciğer yetmezliği teşhisi konulan bebek, hava ambulansıyla Antalya'ya sevk edildi. Alınan bilgiye göne, Bayram ve Remziye Sarı çiftinin 27 günlük bebeği Tuana Sarı'ya akciğer yetmezliği teşhisi kondu. Alanya Devlet Hastanesinde bir süre tedavi altında kalan Tuana Sarı, Alanya'da yenidoğan uzmanı bulunmaması nedeniyle ambulans helikopterle Antalya'ya gönderildi. Alanya Milli Egemenlik Stadyumu'na inen hava ambulansı, Tuana Sarı'yı alarak Antalya Medical Park Hastanesine götürdü. Tuana Sarı'nın tedavisine Antalya'da devam edileceği ve hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi. Alanya Devlet Hastanesi Başhekimi İsmail Başaran, ilçede yeni doğan uzmanı bulunmadığı için rahatsızlanan bebeklerin Antalya'ya gönderildiğini ve nakil için de zaman kaybetmemek amacıyla hava ambulansının kullanıldığını söyledi.

#

24 Nis 2010 - 00:00 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber