19 yaşındaki genç kalbine yenik düştü

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde evinin yakınında yolda yürürken bir anda yere yığılan genç hayatını kaybetti

ZONGULDAK'IN Ereğli ilçesinde evinin yakınında yolda yürürken bir anda yere yığılan genç hayatını kaybetti. Olay dün gece saat 23.45 sıralarında Bağlık Mahallesi İhsan Likoğlu Sokak üzerindeki Zirvekent siteleri mevkisinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre 19 yaşındaki Mertcan Yılmaz yolda yürüdüğü esnada aniden yere yığıldı. Arkadaşları Mertcan’ın yere yığıldığını ve nefes almadığını görünce 112’yi arayarak yardım istedi. Kısa sürede olay yerine gelen 112 sağlık ekipleri Mertcan’a kalp masajı ve suni teneffüs uygulayarak yeniden hayata döndürdü.
Ambulans ile ilçedeki özel bir hastaneye kaldırılan Mertcan’ın kalbi burada bir kez daha durdu. Yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan Mertcan Yılmaz hayatını kaybetti. Hastana de ki doktorlar Mertcan’ın kalp krizi geçirmesi sonucu hayatını kaybettiği şüphesi üzerinde dururken, yakınları aldıkları ölüm haberi ile büyük üzüntü yaşadı. Cenazesi özel hastaneden alınarak Kdz. Ereğli Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Mertcan Yılmaz’ın savcılık tarafından yapılan incelemesinin ardından kesin ölüm sebebinin belirlenmesi için Ankara Adli tıp Kurumu’na sevk edildi.

01 Eyl 2014 - 09:08 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber