Ünlü Mankenler podyumda

ANTALYA'da, bir alışveriş merkezinde düzenlenen moda günleri açılışında ünlü mankenler podyuma çıktı. Ece Gürsel, İpek Tanrıyar, İlknur Soydaş, Şebnem Schaefer ve Elif Ece Uzun ile birlikte 16 mankenin katıldığı defile, heyecan yarattı.

Özdilek AVM'nin her yıl geleneksel olarak düzenlediği 'Burada Moda Var' sloganı ile start alan Fashion Week Moda Günleri'nin ikincisi başladı. 2013 İlkbahar-Yaz Defilesi ile start alan Fashion Week, 14 Nisan'a kadar sürecek. Türk podyumlarının başarılı isimlerinden oluşan geniş bir manken topluluğu eşliğinde gerçekleşen defileyi yüzlerce Antalyalı izledi. AVM içerisindeki mağazaların ürünlerinin tanıtıldığı defilede podyuma çıkan Ece Gürsel, İpek Tanrıyar, İlknur Soydaş, Şebnem Schaefer ve Elif Ece Uzun, Antalyalıları selamladı. Alkışlar arasında yürüyen mankenler, güzellikleriyle dikkat çekti. Defilede elindeki topuklu ayakkabıyı telefon gibi kullanarak podyumda yürüyen İpek Tanrıyar, izleyenleri kahkahaya boğdu. Kimi manken tanıttığı ayakkabıyı omzuna asarken kimisi de elinde salladı. Markaların günlük, spor ve abiye modellerini giyen mankenler izleyenlerin alkışları arasında podyumda yürüdü. Defilede Antalyalı olan Ece Gürsel ve Elif Ece Uzun'a, Antalyalılar yoğun ilgi gösterdi.

Birbirinden renkli ve zevkli elbiseleri giyen mankenler 1,5 saat podyumda kaldı. Defilenin ardından Fashion Week, DJ parti ve dans şov ile sürdü.

#

06 Nis 2013 - 17:42 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber