Litvanyalı Şampiyon geliyor

Bu yıl 25-26 Mayıs 2013 tarihlerinde üçüncüsü düzenlenecek olan "Airshow Side", dünya çapında yüzlerce hava gösterisinde yer alan Litvanyalı şampiyon pilot Jurgis Kairys’i izleyici ile buluşturacak.

Dünyanın en ünlü akrobasi pilotlarından biri olan 61 yaşındaki Jurgis Kairys; 25-26 Mayıs 2013 tarihlerinde Manavgat'ta düzenlenecek olan "Airshow Side" etkinlikleri kapsamında gösterilerini Side semalarında sergileyecek. Dünya Şampiyonası, Avrupa Şampiyonası, Dünya Grand Prix yarışması ve ilk Red Bull Air Race yarışmalarında 2 altın ve 3 gümüş madalya kazanan dünyanın en ünlü akrobasi pilotlarından Kairys’in uçuşları, yüksek adrenaline rağmen, ekstra güvenli uçuşlar olarak tabir ediliyor.

Üçüncü yılında sürprizlerle dolu bir program ile herkesi Side sahilinde buluşturacak olan "Airshow Side"; Litvanya’da, dünyada resmi olarak ilk kez ters ve normal uçuş ile köprü altı geçişlerini gerçekleştiren Kairys’in yanı sıra birçok dünya çapında ismi bir araya getirecek.

#

08 May 2013 - 13:14 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber