Görevden alınan Nurettin Uludağ basın toplantısı yaptı

Türel'in şok kararıyla görevden alınan Nurettin Uludağ, "Vatandaşa hizmete devam. Beni her türlü sorununuzda 7 gün 24 saat arayabilirsiniz" mesajı verdi

Haber: Alper KUTAY

ANTALYA Büyükşehir Belediyesi Alanya Koordinatör Yardımcısı Nurettin Uludağ, Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel'in "tasarruf tedbirleri" gerekçesiyle dün sabah görevden alındı. Bundan sonra "koordinatör yardımcısı" gibi bir makamın olmayacağı belirtilirken, bu şok ayrılığın tebligatı Uludağ'a Büyükşehir Koordinatörü Hüseyin Güney tarafından tebliğ edildi. Saat 11.30'da tebligatı makamında alan Uludağ'ın gözyaşlarına hakim olamadığı gözlendi. Tebligatın kendisine iletilmesinin ardından basın toplantısı düzenleyen Uludağ, şunları söyledi: "15 yıldır aktif siyaset yapıyorum. 15 yıl önce kurucu belde başkanı olarak elimizden gelen her türlü çalışmayı gece gündüz yaptım.
'ALANYA'YA HİZMET EDECEĞİM'
Belde belediyelerin kapatılmasından sonra Dışişleri Bakanı Sayın Mevlüt Çavuşoğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Menderes Türel, AKP İl Başkanı Sayın Mustafa Köse bu görevi bana layık gördüler. Elimden geldiği kadar bu görevi en iyi şekilde yapmaya çalıştım. Bütün gücümü ve enerjimi harcadığıma inanıyorum. Bana bu görevi verenlere teşekkür ediyorum. Görevler gelip geçicidir. Arkamızda hoş bir seda bırakmak en önemlisidir. Benim için sürpriz bir karar oldu, saygı duyarız. Telefonumuz yine 24 saat açık. Benim bir sloganım vardır. Lastiğiniz bile patlasa beni arayın. Bundan sonra da vatandaşlarımıza hizmete devam edeceğiz."
GÜNEY: KARARA SAYGILIYIZ
Uludağ'a şok kararı tebliğ eden Büyükşehir Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney ise bugüne dek verdiği emeklerden dolayı Uludağ'a teşekkür etti. Güney, şöyle konuştu: "Bundan sonraki hayatında ve çalışmalarında başarılar dilerim. Bu karar Büyükşehir Belediyesi'nin tüm koordinatör yardımcılıkları ile ilgili bir tasarruf kararıdır. Uludağ'ın görevden alınması kararını elbette Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel verdi. Bize düşen buna saygılı olmak. Nasıl ki bu atamaları Sayın Türel yapıyorsa, görevden almaya da saygılı olmalıyız. Nurettin Başkan ile yine biriz beraberiz. AKP'nin Alanya'da başarılı olması için çalışacağız. Görevler alınır verilir. Bunlar hayatta olabilecek şeylerdir. Önemli olan hayatta bir ve beraber olabilmektir."

28 Tem 2017 - 14:44 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.

01

Tacettin - Goca adamı harcadınız be.2019 a giden yolda böyle bir yiğit harcanır mı ?

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 28 Temmuz 14:44

Çorum Haber