Büyükşehir Belediyesi, ihtiyaç sahipleriyle yardımseverleri buluşturuyor

Yardımseverler tarafından Büyükşehir Belediyesine bağışlanan ikinci el elbise ve ev eşyalar, temizlenerek yenilendikten sonra ihtiyaç sahiplerinin beğenisine sunuluyor.

Yardımseverler tarafından Büyükşehir Belediyesine bağışlanan ikinci el elbise ve ev eşyalar, temizlenerek yenilendikten sonra ihtiyaç sahiplerinin beğenisine sunuluyor.
Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamada, Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı, Yenimahalle Kültür Merkezi yanındaki yardım merkezinde topladıkları ikinci el ve kullanılmayan eşya ve kıyafetleri temizleyip bakımlarını yaptıktan sonra merkeze başvuran ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyor.
Kullanmadıkları eşyayı merkeze bağışlamak isteyen yardımseverlerin ''326 57 84'' numaralı telefonu arayabileceklerini belirten Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, kendilerinin verilen adreslere araçlarla giderek eşyaları teslim aldıklarını, temizlenip kullanılır hale getirildikten sonra da merkezimizin mağaza bölümünde sergileyerek, ihtiyaç sahibi vatandaşlara ulaştırdıklarını belirttiler.
Elbise yardımından faydalanmak isteyen vatandaşların kimlik fotokopisiyle merkeze başvurmasının yeterli olacağını kaydeden yetkililer, ikinci el eşyaya ihtiyacı olanların ise Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı'na başvuru gerektiğini, sosyal hizmet uzmanlarının incelemesinin ardından başvuru sahibine eşya teslim edildiğini bildirdiler.

#

30 Oca 2013 - 12:30 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber