Böyle ihanet görülmedi

Bir festivalde tanıştığı erkeğe yaşadığı kenti değiştirecek kadar âşık oldu. Sevdiği adamın, kızlarıyla internette konuştuğunu, hatta biriyle cinsel birliktelik yaşadığını öğrenince yıkıldı

ANTALYA'da bir belediyede çalışan ve yıllar önce eşinden ayrılan 40 yaşındaki Senem Y., 3 yıl önce otomobil festivalinde İzmir'de bir güvenlik şirketinde satış koordinatörü olarak çalışan 37 yaşındaki Cihangir Y. ile tanıştı. İkilinin ilerleyen arkadaşlıkları, kısa süre sonra aşka dönüştü.

Aralarında 450 kilometre mesafe bulunduğu için sevgilisiyle sık görüşemeyen Senem Y., İzmir'e taşınmaya karar verip, tayinini İzmir'deki bir ilçe belediyesine yaptırdı. Ailenin evine sık sık gelip giden ve istediği zaman kalan Cihangir Y., sevgilisinin kızlarıyla da samimi oldu. Geçtiğimiz günlerde internete girmek için evdeki tablet bilgisayarı eline alan Senem Y., bu sırada üniversite öğrencisi olan büyük kızı S. Z.'nin (23), Facebook profilini açık unuttuğunu gördü.

Büyük kızının, sevgilisi Cihangir Y. ile internette sohbet ettiğini gören anne konuşmaları inceleyince ilk şoku yaşadı, sohbetlerde sevgilisinin kızına kur yaptığını gördü. Büyük kızı S. Z.'yi çağıran anne, "Bunları neden bana söylemedin? Aranızda bir şey oldu mu?' diye sordu.

Kızı ise "Aranız bozulmasın diye söylemedim. Aramızda bir şey olmadı" yanıtını verdi. Şüpheye kapılan ve sevgilisinin küçük kızına da sarkıntılık yapmış olabileceğini düşünen anne, bilgi işlem uzmanı bir arkadaşına 16 yaşındaki lise öğrencisi kızı D.Z.'nin Facebook şifresini kırdırttı.

'KENDİ İSTEĞİYLE OLDU'

Yazışmalardan, sevgilisinin, küçük kızıyla birlikte olduğunu anlayan anne, soluğu poliste aldı. Yaşadıklarını anlatan anne, sevgilisinin kızlarına cinsel tacizde bulunduğu ve küçük kızıyla zorla birlikte olduğu iddiasıyla şikâyetçi oldu. Suçlamaları kabul etmeyen Cihangir Y. ise ifadesinde D.Z. ile kendi isteğiyle birlikte olduğunu öne sürdü. D.Z. de annesinin erkek arkadaşıyla kendi isteğiyle birlikte olduğunu söyleyerek şikâyetçi olmadı.

04 Eki 2013 - 10:15 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Yeni Alanya Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Yeni Alanya Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Yeni Alanya Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Yeni Alanya Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.


Çorum Haber